Meer over middeling

Wanneer je inkomen de afgelopen drie jaar sterk gewisseld heeft, dan kan het middelen van je inkomen over deze jaren wellicht geld opleveren. In jaren met veel inkomen val je in een hoog tarief, in jaren met weinig inkomen gebruik je de lage tariefschijven niet. Om dit nadeel te compenseren kun je de belastingdienst  vragen om achteraf jouw belastingaanslag te baseren op het gemiddelde inkomen over een periode van drie jaar

Bijvoorbeeld: in 2011 heb je door een sabbatical geen inkomen gehad, in 2012 en 2013 verdien je elk jaar € 50.000,-. Door de inkomens over deze jaren te middelen krijg je € 1.139 terug van de belastingdienst.

Wil je weten of deze regeling ook op jou van toepassing is, neem dan gerust contact op.

Maurice van Aanholt

Mark Naber

Loaded ink believes in the power of good design to promote and sell. Therefore Loaded ink delivers outstanding creative solutions that stand out from the crowd. Our specialties are: - corporate identity - graphic design - web (shop) design - concept development - branding - e-mail marketing - social media strategy & implementation